Danny Hovestad | Fortuna Regular Carpaccio met Foie Royale

Het Fortuna Carpacciomes is aangekomen in Noord Holland en wel bij Danny Hovestad.

Danny is ambassadeur van het product Foie Royale en heeft zijn sporen verdiend als chef in diverse horecakeukens. De Plashoeve in Vinkeveen is waar hij gestart is, na een korte omzwerving kwam hij vervolgens bij Pascal Jalhai terecht, dit is een periode geworden van zeven jaar.

Momenteel is hij de uitbater van kookstudio La Grange, Danny heeft veel ervaring in demonstratie koken en het bedenken van culinaire concepten. Hij is Executieve chef bij “Black Basterd”  hiermee is hij een specialist in de buitenkeuken. Daarnaast is hij één van de ontwikkelaars en vooral ook ambassadeur van de “Foie Royale” Ganzenlever. Foie Royale, een Ganzenlever waarbij de Gans een goed leven heeft en niet onder dwang gevoederd wordt. Ook bij Danny mag je er van uit gaan dat de Carpaccio op een heerlijke manier bereidt gaat worden. Het was te verwachten dat er ook Foie Royale gebruikt zou gaan worden, de combinatie Fortuna Regular carpaccio met Foie Royale was dan ook fantastisch.

 

Fortuna Regular Carpaccio met Foie Royale:

  • Neem een portie Fortuna Regular carpaccio.
  • Vervolgens haal je de door Selektmeat zorgvuldig in cirkel gesneden plakjes van elkaar en gaat dit stapelen, maak er als het waren een steak van in laagjes.
  • Besprenkel de carpaccio met een dressing van truffel-olie,  peper en zout.
  • Daarna het bordje af garneren door om de carpaccio groentes zoals daar zijn asperge, sla of cress , eetbare bloemen en producten waar je zelf gelukkig van wordt.
  • Tussen deze groenten een paar plakken Foie Royale (ganzenlever)
  • oude kaas met zwarte knoflookpasta en eigenlijk is je bordje klaar.

De combinatie met ganzenlever is wel erg lekker.