Een wedstrijd waarbij het aankomt op creativiteit en smaak, twee eigenschappen die voor iedere professionele keukenmedewerker onontbeerlijk zijn.
Heb jij nu ook zo’n zin om je vakmanschap te tonen? Schrijf je dan nu in!
Deze wedstrijd is bedoeld voor professionele koks en leerlingen die dit als een uitdaging zien om hun creativiteit te tonen aan vakgenoten en belangstellenden. De bokaal zal een wisselprijs worden en uiteraard hoort daar een extraatje bij.
Denk er aan, er is een maximaal aantal deelnemers van 14 personen, snel inschrijven dus.
De beoordeling van de gerechten/amuses vindt plaats op de volgende onderdelen:
- Harmonie en presentatie
- Originaliteit
- Moeilijkheidsgraad
- Smaak
- Verkoopbaarheid
Wedstrijddag is maandag 11 februari 2019 tijdens het Horeca-evenTTAssen.
De wedstrijdvoorwaarden treft u aan in dit document.
Wedstrijdvoorwaarden Fortunacarpaccio Bokaall