In de media

Hier vindt u een overzicht van artikelen en items over Fortuna Carpaccio die in de media verschenen zijn.


Top-koks creëren uniek gerecht met carpaccio

Harlingen – Vandaag gaat Fortuna Carpaccio los met ‘Geef het Fortuna carpaccio-mes door’. In deze rubriek bedenken, bereiden en serveren top-koks een uniek gerecht met carpaccio. De koks bepalen zelf welke carpaccio ze gebruiken, waarom en wat ze ermee doen. Een carpaccio die altijd weer te maken is met een Fortuna Carpaccio. Allemaal met het doel om de gast te verrassen en te laten zien dat je oneindig veel kunt doen met carpaccio.

Ontdek de wereld van carpaccio
Op 19 oktober bezocht Fortuna Carpaccio de eerste gerenommeerde kok die een uniek carpaccio-recept maakte voor ‘Geef het Fortuna carpaccio-mes door’. “Het belooft een overheerlijke primeur te worden,” straalt Arend Nijland. “Deze chef-kok bereidde een waarlijke smaaksensatie met onze carpaccio waarvan het water mij direct in de mond loopt!” Deze – nog geheime – top-kok heeft de primeur om als eerste zijn naam op de luxe snijplank van ‘Geef het Fortuna carpaccio-mes door’ te schroeven. “De namen worden net als het Fortuna-logo in zilver gegraveerd,” vertelt Arend. “Het prachtige zilveren logo en de zilveren naamplaatjes zijn gemaakt door Elize Koopman van edel-smederij Elize uit de Hoeve. Wie is de eerste chef-kok die ons verrast met een uniek idee voor Carpaccio en waar gaat het mes vervolgens naar toe? Je ontdekt het binnenkort!”.

Benieuwd naar wie het is ? Houd onze website in de gaten en volg ons op Facebook!


‘Scoren met carpaccio’ – magazine ’tlekkerst van Horesca

December 2017 | In het horecamagazine ’tlekkerst vertelt Arend Nijland over carpaccio en hoe je van een gewoon broodje pure verwennerij maakt met carpaccio. Lees het artikel: Scoren met carpaccio – horesca.


Sandwich Carpaccio’s