Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren mensen met passie voor hun vak. Zij kijken graag met u naar de mogelijkheden en helpen u met uw vragen. Maak kennis met het team van Fortuna Carpaccio.

 

Peter Roorda
Functie: Directeur
E-mail: p.roorda@selektmeat.nl

“SelektMeat, eigenlijk ben ik gewoon SelektMeat. Ik ben er mee opgegroeid, als jongeling hielp ik al mee in het bedrijf van mijn ouders. Ik heb hoe dan ook alles gedaan, van dagenlang in het vrieshuis met de heftruck tot carpaccio snijden. Later ben ik de sales gaan doen en gaandeweg mezelf klaargestoomd om het bedrijf over te nemen. Per 1 januari 2018 ben ik officieel DGA van SelektMeat Products en ik probeer samen met alle medewerkers dit bloeiende bedrijf door te laten groeien.”


 

Arend Nijland
Functie: Marketing & Verkoop
E-mail: A.nijland@selektmeat.nl

“Ik werk nu bijna 9 jaar bij SelektMeat en ik mag zeggen; ik ga dagelijks fluitend naar m’n werk. Ik ben in principe verantwoordelijk voor de verkoop en dat is aardig gelukt. Daarnaast ben ik druk met marketing en alles wat daar bij hoort. Zo laat ik mijn wilde ideeën tot leven komen op beurzen, wedstrijden, folders, leaflets en bij projecten als ‘Geef het Fortuna Carpaccio-mes door’. Ook productontwikkeling is iets wat mij als kok erg bezighoudt. Wat ik het mooiste vind aan mijn werk? De enorme vrijheid, de afwisseling, het bedenken van nieuwe Fortuna carpaccio’s en recepten en het contact met vakgenoten, de koks van deze wereld en met mijn collega’s binnen SelektMeat. Kortom; een manusje van alles, met ‘het mooiste vak van de wereld’.”


 

Sander Kuipers
Functie: Accountmanager 
E-mail: s.kuipers@selektmeat.nl 

“Sinds Januari 2020 ben ik werkzaam voor SelektMeat als accountmanager voor Nederland en België. Ik heb een lange ervaring in de Out of Home markt en dankzij die ervaring heb ik een groot netwerk opgebouwd. Zowel in de Horeca als ook bij de groothandel. Ik heb altijd gedaan wat ik zei te doen en daarmee heb ik vertrouwen opgebouwd bij mijn gebruikers, dat je met kwaliteitsproducten werkt is daarvoor wel een vereiste.”


 Natalia Wróblewska 

Functie: Office manager
E-mail: administratie@selektmeat.nl Sinds 22 januari 2024 ben ik werkzaam als officemanager bij Selektmeat. Ik mag volgens mijn collega’s fungeren als de spil in dit bedrijf, van personele invulling tot telefoon beantwoorden, van orderinvoer tot facturatie maar ook het bijhouden van verschillende dag voorraden. Kortom het is een veelzijdig en zorgzame functie binnen Selektmeat.


  

 

Is dit dan het team? Nee lang niet, dit zijn enkel de mensen die contact hebben met de klanten. Het hele team bestaat uit 23 mensen en met deze 23 mensen voorzien wij onze afnemers van overheerlijke zijdezachte carpaccio en supermals pulled meat producten.

Het team van slagers die de binnengekomen technische vleesdelen kanten en de carpaccio rollen maken. Dit team verzorgt ook de gegaarde Pulled Meat producten. Dan zijn er twee teams die carpaccio slicen, hiervoor staan er drie Marel industrial slicers met underleaver transportbanden.

Van 06.00 uur in de ochtend tot ’s nachts 00.00 uur wordt er in twee ploegen carpaccio gesneden.