Vitello met tonijn mayonaise 

Ingrediënten:

  • 1 portie carpaccio
  • Rucola sla
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Kappertjes
  • Geraspte oude kaas (vlokken)

Tonijn mayonaise:

  • 1 blikje tonijn op oliebasis (uitgelekt)
  • 2 eetl. mayonaise
  • Peper en zout
  • Een paar druppels citroensap
    Mixen met een staafmixer tot een gladde crème.

Bereiding:
Neem één portie carpaccio met folie uit de verpakking. Draai deze om, leg het op een bord en verwijder de folie. Garneer de carpaccio met rucola, pesto, licht geroosterde pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en zout en peper. Maak het af met geraspte oude kaas.

Geef je eigen draai aan de carpaccio en voeg zelf een aantal van je favoriete ingrediënten toe. Denk aan verse kruiden, fruit of vers gebrande noten. Probeer ook eens gebakken champignons of krokant gebakken spekjes op de carpaccio.

U kunt nu samen met uw gasten genieten van dit Fortuna carpaccio recept.