Zalm CarpaccioNoorse Zalm

Ingrediënten:

  • 1 portie carpaccio
  • Komkommer en appel salade
  • Bieslook
  • Crème fraiche of kruidenroomkaas
  • Hollandse garnalen

Bereiding:
Neem één portie carpaccio met folie uit de verpakking. Draai deze om, leg het op een bord en verwijder de folie. Garneer de carpaccio met een frisse sla van bijvoorbeeld komkommer en appel, afgemaakt met bieslook, crème fraiche of kruidenroomkaas en Hollandse garnaaltjes.

De basis voor de beste zalm carpaccio op horeca kwaliteit vind u in de Fortuna verpakking. Geef ook uw eigen draai aan de carpaccio voeg zelf verse ingrediënten toe. Denk dan aan kruiden, rivier kreeftjes, knisperende sla, sappig fruit, of een heerlijke dille marinade.

U kunt nu aan de slag met uw overheerlijke Fortuna carpaccio recept. Wijntip: Droge witte wijn ( Frankrijk).