Recept voor een traditionele biologische carpaccio
Ingrediënten:
1 portie carpaccio
- Rucola sla
- Pijnboompitten
- Zongedroogde tomaatjes
- Grof geraspte oude kaas
- Zout en peper
Dressing (genoeg voor 4 porties):
- 4 eetl olijfolie
- 1,5 eetl. fijne mosterd
- 1 eetl. rode wijn azijn
- 1,5 eetl. honing
- 1 eetl. pesto
Bereiding:
Neem één portie carpaccio met folie uit de verpakking. Draai deze om, leg het op een bord en verwijder de folie. Garneer de carpaccio met rucola, pesto, licht geroosterde pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en zout en peper. Maak het af met geraspte oude kaas.
Geef je eigen draai aan de carpaccio en voeg zelf een aantal van je favoriete ingrediënten toe. Denk aan verse kruiden, fruit of vers gebrande noten. Probeer ook eens gebakken champignons of krokant gebakken spekjes op de carpaccio.
U kunt nu aan de slag met uw overheerlijke Fortuna carpaccio recept. Wijntip: Rode biologische wijn.