image-2016-11-02-2image-2016-11-02-4image-2016-11-02-3

 

Coquille Carpaccio Saint Jacques
Ingrediënten:

  • 1 portie Coquille Carpaccio
  • Fijngemalen hazelnoot
  • 5 cl zure room
  • kneepje limoen sap
  • 50 gr gemengde sla
  • truffel
  • bieslook, fijngehakt
  • peper – zout
  • olijfolie

Bereiding:

Neem een plat bord, smeer ze in met olijfolie. Pak een portie Coquille carpaccio en draai deze op het bord. Bestrooi met de fijngemalen hazelnoten en een snuifje zout.

Meng het sap van de limoen onder de zure room en doe dit in een spuitzak. Spuit kleine dotjes van de dressing op de coquilles. Werk af met geschaafde truffel*, wat gemengde sla, olijfolie en fijngehakte bieslook. Kruid nog even met peper.

*Truffel kan ook vervangen worden door:

Bosuitje

Gesneden radijsjes

Stukje prei

 

 

U kunt nu aan de slag met uw overheerlijke Fortuna carpaccio recept. Wijntip: Chenin Blanc