Recept voor een exclusieve Beef Fillet Carpaccio

image-2016-11-01image-2016-11-01-1

Ingrediënten:

Basic:

  • 1 portie fillet carpaccio Ø 26
  • Rucola sla
  • Pijnboompitten
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Grof geraspte oude kaas
  • Zout en peper

Exclusief:

  • 1 portie fillet carpaccio Ø 26
  • groene asperges (seizoensgebonden)
  • Pijnboompitten
  • Truffel mayonaise
  • Parmazaanse kaas (speciaal zaak)
  • Zout en peper

Dressing (genoeg voor 4 porties):

  • 4 eetl olijfolie
  • 1,5 eetl. fijne mosterd
  • 1 eetl. rode wijn azijn
  • 1,5 eetl. honing
  • 1 eetl. pesto

olijfolie-azijn-300x268

Bereiding:
Neem één portie carpaccio met folie uit de verpakking. Draai deze om, leg het op een bord en verwijder de folie. Garneer de carpaccio met de genoemde producten.

Geef je eigen draai aan de carpaccio en voeg zelf een aantal van je favoriete ingrediënten toe. Denk aan verse kruiden, fruit of vers gebrande noten. Probeer ook eens krokant gebakken spekjes op de carpaccio.

U kunt nu aan de slag met uw overheerlijke Fortuna Carpaccio-recept. Wijntip: Stevige Rode wijn.