Ons team
Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren mensen met passie voor hun vak. Zij kijken graag met u naar de mogelijkheden en helpen u met uw vragen. Maak kennis met het team van Fortuna Carpaccio.
Peter Roorda![]() Functie: Directeur E-mail: p.roorda@selektmeat.nl
|
|
Arend Nijland ![]() Functie: Marketing & Verkoop E-mail: A.nijland@selektmeat.nl
|
|
Sander Kuipers Functie: Accountmanager ![]() E-mail: s.kuipers@selektmeat.nl
|
|
Jopien van der Veen![]() Functie: Office manager E-mail: administratie@selektmeat.nl Sinds 1 juni 2022 ben ik werkzaam als officemanager bij Selektmeat. Ik mag volgens mijn collega’s fungeren als de spil in dit bedrijf, van personele invulling tot telefoon beantwoorden, van orderinvoer tot facturatie maar ook het bijhouden van verschillende dag voorraden. Kortom het is een veelzijdig en zorgzame functie binnen Selektmeat. Zorgzaam komt mooi uit, omdat ik oorspronkelijk vanuit de zorg kom. Vooral mijn horeca achtergrond maakt dat ik heel goed het besef heb dat een bestelling van de groothandel bestemd is voor het restaurant waar de gast de carpaccio verwacht. In de horeca was ik de laatste schakel, nu de eerste.
|
|
Is dit dan het team? Nee lang niet, dit zijn enkel de mensen die contact hebben met de klanten. Het hele team bestaat uit 23 mensen en met deze 23 mensen voorzien wij onze afnemers van overheerlijke zijdezachte carpaccio en supermals pulled meat producten.
Het team van slagers die de binnengekomen technische vleesdelen kanten en de carpaccio rollen maken. Dit team verzorgt ook de gegaarde Pulled Meat producten. Dan zijn er twee teams die carpaccio slicen, hiervoor staan er drie Marel industrial slicers met underleaver transportbanden.
Van 06.00 uur in de ochtend tot ’s nachts 00.00 uur wordt er in twee ploegen carpaccio gesneden.