Recept voor een traditionele Zalm/Heilbot-carpaccio

Ingrediënten:

  • 1 portie carpaccio
  • Rucola sla
  • Pijnboompitten
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Grof geraspte oude kaas
  • Zout en peper

Dressing (genoeg voor 4 porties):

  • 4 eetl olijfolie
  • 1,5 eetl. fijne mosterd
  • 1 eetl. rode wijn azijn
  • 1,5 eetl. honing
  • 1 eetl. pesto

Bereiding:
Neem één portie carpaccio met folie uit de verpakking. Draai deze om, leg het op een bord en verwijder de folie. Garneer de carpaccio met rucola, pesto, licht geroosterde pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en zout en peper. Maak het af met geraspte oude kaas.

Geef je eigen draai aan de carpaccio en voeg zelf een aantal van je favoriete ingrediënten toe. Denk aan verse kruiden, fruit of vers gebrande noten. Probeer ook eens gebakken champignons of krokant gebakken spekjes op de carpaccio.

U kunt nu aan de slag met uw overheerlijke Fortuna Carpaccio-recept. Wijntip: Stevige Rode wijn.

 

Verpakking - Carpaccio Zalm-Heilbot - Fortuna Carpaccio