Recept voor een traditionele Zalm/Heilbot-carpaccio

Ingrediënten:

  • 1 portie Zalm Heilbot carpaccio
  • veldsla
  • Zonnebloempitjes
  • komkommerrasp
  • zeekraal
  • zalmeitjes
  • geraspte oude kaas

Dressing (genoeg voor 4 porties):

  • 4 eetl olijfolie
  • 0,5 eetl. grove mosterd
  • 3 eetl. droge witte wijn
  • 1,5 eetl. honing
  • 1 eetl. mayonaise

Bereiding:
Neem één portie Zalm Heilbot carpaccio met folie uit de verpakking. Draai deze om, leg het op een bord en verwijder de folie. Roer alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en dresseer hiermee de carpaccio. Garneer vervolgens de carpaccio met zeekraal, Veldsla, Komkommerrasp,  licht geroosterde Zonnebloempitjes, zalmeitjes en wat geraspte oude kaas.

Geef je eigen draai aan de carpaccio en voeg zelf een aantal van je favoriete ingrediënten toe. Denk aan verse kruiden, fruit of vers gebrande noten. Probeer ook eens gebakken garnituur op de carpaccio.

U kunt nu aan de slag met uw overheerlijke Fortuna Carpaccio-recept. Wijntip: Fruitige witte wijn. .

 

Verpakking - Carpaccio Zalm-Heilbot - Fortuna Carpaccio