Ei-carpaccio met Quinoa saladevulling:
- Kook de quinoa in ruim water (1deel quinoa : 2.5 liter water) in ongeveer 10 minuten beetgaar. Laat het afkoelen.
- Snijdt ondertussen de ui, de komkommer en de appel en brunoise. Hak de koriander en peterselie.
- Week het gelatineblad in koud water
- Maak de gelatine in iets vocht warm en meng deze vloeistof met de mayonaise, roer vervolgens de kruiden en appel en komkommer hierdoor, voeg de quinoa toe en meng het geheel. Breng op smaak met zout peper en sojasaus. Doe de quinoa salade vulling in een spuitzak.
Neem een plat bord, lak dit bord met een Sojasaus met sesam. Beleg dit met wat rucola sla en vervolgens een portie eicarpaccio daarop leggen. Daarna de carpaccio afgarneren met de quinoa salade, zwarte knoflookpasta, eventueel nog wat tomaat, korianderblad en rucola.