Recept voor een traditionele tonijncarpaccio
Ingrediënten:
- 1 portie carpaccio
- Mixed sla (Rucola, frisé sla, Cressabi leaves, Jasmine blossom)
- Kappertjes
- Tomaat blokjes (zonder de pitjes)
- Grof geraspte oude kaas (liefst krullen Parmezaanse)
- Grof gehakte Macadamia noten
- dressing
Dressing (genoeg voor 4 porties):
- 4 eetlepels olijfolie
- Twee eetlepels rijstazijn
- 1 ½ eetlepel Honing
- 1 eetlepel Wasabi
- 1 theelepel soyasaus
- 1 eetlepel gehakte dilletoppen
- 1 theelepel suiker
- Zeezout en witte peper
Bereiding:
Neem de Carpaccio met folie uit de verpakking. Draai de carpaccio om, leg dit op een bord en verwijder de folie. Garneer de carpaccio met de frisse sla, tomaatblokjes, macadamia en oude kaas, maak het geheel af met de dressing.
U kunt nu aan de slag met uw overheerlijke Fortuna Carpaccio-recept.