Serveer uw gasten een biologische carpaccio van runderen uit Uruguay. De runderen zijn opgegroeid in vrijheid en dat proef je.

Ingrediënten

  • Beter leven keurmerk 2 sterren1 portie Carpaccio Biologisch
  • Rucola
  • Pijnboompitten
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Grof geraspte oude kaas
  • Zout
  • Peper


Dressing (voor 4 porties)

  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1½ eetlepel fijne mosterd
  • 1 eetlepel rode wijn azijn
  • 1½ eetlepel honing
  • 1 eetlepel pesto


Bereiding

Neem één portie Carpaccio Biologisch met folie uit de verpakking. Draai de carpaccio om, leg deze op een bord en verwijder de folie. Garneer de carpaccio vervolgens met rucola, pesto, licht geroosterde pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, zout en peper. Maak het geheel af met de geraspte oude kaas en de dressing.

Geeft u liever uw eigen draai aan de carpaccio? Voeg dan een aantal van uw favoriete ingrediënten toe, zoals verse kruiden, fruit of vers gebrande noten. Probeer ook eens gebakken champignons of krokant gebakken spekjes op de carpaccio.

Serveer uw gasten een rode biologische wijn bij deze biologische carpaccio. Eet smakelijk!