Bent u een wildliefhebber? Serveer uw gasten dan eens een hertencarpaccio. Ons kwaliteitsvlees uit Nieuw-Zeeland heeft een intense wildsmaak, de perfecte basis voor een heerlijke, verfijnde hertencarpaccio.


Ingrediënten

  • 1 portie Hert Carpaccio
  • Kruidensla met bieslook
  • Kervel
  • Truffelpesto
  • Extra belegen oude kaas
  • Aceto balsamico
  • Olijfolie


Bereiding

Neem één portie Hert Carpaccio met folie uit de verpakking. Draai de carpaccio om, leg deze op een bord en verwijder de folie. Garneer de carpaccio vervolgens met kruidensla, kervel, truffelpesto, aceto balsamico en olijfolie. Maak het geheel af met de extra belegen oude kaas.

Geeft u liever uw eigen draai aan de carpaccio? Voeg dan een aantal van uw favoriete ingrediënten toe, zoals blauwschimmelkaas, bosvruchten compote, feta of olijven. Probeer ook eens chips van gedroogde ham op de carpaccio.