Bent u op zoek naar een heerlijk recept voor een klassieke carpaccio? Zoek dan niet verder! Met deze simpele bereiding zet u in een handomdraai een hemelse carpaccio op tafel.


Ingrediënten

  • 1 portie Regular Carpaccio
  • Rucola
  • Pijnboompitten
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Grof geraspte oude kaas
  • Zout
  • Peper


Dressing (voor 4 porties)

  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1½ eetlepel fijne mosterd
  • 1 eetlepel rode wijn azijn
  • 1½ eetlepel honing
  • 1 eetlepel pesto


Bereiding

Neem één portie Regular Carpaccio met folie uit de verpakking. Draai de carpaccio om, leg deze op een bord en verwijder de folie. Garneer de carpaccio vervolgens met rucola, pesto, licht geroosterde pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, zout en peper. Maak het geheel af met de geraspte oude kaas en de dressing.

Geeft u liever uw eigen draai aan de carpaccio? Voeg dan een aantal van uw favoriete ingrediënten toe, zoals verse kruiden, fruit of vers gebrande noten. Probeer ook eens gebakken champignons of krokant gebakken spekjes op de carpaccio.

Serveer uw gasten een stevige rode wijn bij deze klassieke carpaccio. Eet smakelijk!