Serveer uw gasten eens een verrassende carpaccio van de beste yellowfin tonijn. Een heerlijk zachte carpaccio met de bekende tonijnsmaak.


Ingrediënten

  • 1 portie Tonijn Carpaccio
  • Gemengde sla
  • Kappertjes
  • Tomaat blokjes (zonder de pitjes)
  • Grof geraspte oude kaas
  • Grof gehakte macadamia noten


Dressing (voor 4 porties)

  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels rijstazijn
  • 1½ eetlepel honing
  • 1 eetlepel wasabi
  • 1 theelepel sojasaus
  • 1 eetlepel gehakte dilletoppen
  • 1 theelepel suiker
  • Zeezout
  • Witte peper


Bereiding

Neem één portie Tonijn Carpaccio met folie uit de verpakking. Draai de carpaccio om, leg deze op een bord en verwijder de folie. Garneer de carpaccio vervolgens met gemengde sla, kappertjes, tomaatblokjes en grof gehakte macadamia noten. Maak het geheel af met de geraspte oude kaas en de dressing.