Carpaccio Zalm/Heilbot
Ingrediënten:
- 1 portie carpaccio
- Mixed sla (Rucola, frisé sla, Hippo tops, salad pea)
- Zongedroogde tomaat
- Grof geraspte oude kaas
- Grof gehakte walnoten
- Dressing
Dressing (genoeg voor 4 porties):
- 4 eetlepels olijfolie
- Twee eetlepels limoensap
- 1 theelepel Franse mosterd
- 1 eetlepel gehakte komkommer
- 1 eetlepel gesneden bieslook
- 1 eetlepel gehakte dilletoppen
- 1 theelepel suiker
- Zeezout en witte peper
Bereiding:
Neem de Carpaccio met folie uit de verpakking. Draai de carpaccio om, leg dit op een bord en verwijder de folie. Garneer de carpaccio met de frisse sla, zongedroogde tomaat, walnoot en oude kaas, maak het geheel af met de dressing.
U kunt nu aan de slag met uw overheerlijke Fortuna carpaccio recept.