Verras uw gasten met een Zuid-Amerikaanse carpaccio, met een heerlijke dressing van mosterd, sojasaus en pesto. Geniet van de stoere en krachtige smaak van Zuid-Amerika.


Ingrediënten

  • 1 portie Carpaccio Zuid-Amerikaans
  • Gemengde sla
  • Verse geitenkaas
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Grof geraspte oude kaas
  • Geroosterde Pijnboompitjes


Dressing (voor 4 porties)

  • 4 eetlepels olijfolie
  • ½ eetlepel Franse mosterd
  • 1½ eetlepel honing
  • 1 theelepel sojasaus
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 1 eetlepel baslsamico azijn


Bereiding

Neem één portie Carpaccio Zuid-Amerikaans met folie uit de verpakking. Draai de carpaccio om, leg deze op een bord en verwijder de folie. Garneer de carpaccio vervolgens met de gemengde sla, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en geitenkaas. Maak het geheel af met de geraspte oude kaas en de dressing.