Verras uw gasten met de heerlijke combinatie van Noorse zalm en heilbot. De twee vissoorten worden samen ingevroren, wat zorgt voor een verrassend kleureffect. Een perfecte combinatie van de beste vis.


Ingrediënten


Dressing (voor 4 porties)

  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1½ eetlepel fijne mosterd
  • 1 eetlepel rode wijn azijn
  • 1½ eetlepel honing
  • 1 eetlepel pesto


Bereiding

Neem één portie Zalm/Heilbot Carpaccio met folie uit de verpakking. Draai de carpaccio om, leg deze op een bord en verwijder de folie. Garneer de carpaccio vervolgens met rucola, pesto, licht geroosterde pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, zout en peper. Maak het geheel af met de geraspte oude kaas en de dressing.

Geeft u liever uw eigen draai aan de carpaccio? Voeg dan een aantal van uw favoriete ingrediënten toe, zoals verse kruiden, fruit of vers gebrande noten. Probeer ook eens gebakken champignons of krokant gebakken spekjes op de carpaccio.

Serveer uw gasten een stevige rode wijn bij deze carpaccio van zalm en heilbot. Eet smakelijk!

Verpakking - Carpaccio Zalm-Heilbot - Fortuna Carpaccio