Verras uw gasten met de fluweelzachte smaak van de Beef Fillet Carpaccio. Een traditionele ossenhaas carpaccio met een bijzondere smaak.

image-2016-11-01image-2016-11-01-1


Ingrediënten


Dressing (voor 4 porties)

  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1½ eetlepel fijne mosterd
  • 1 eetlepel rode wijn azijn
  • 1½ eetlepel honing
  • 1 eetlepel pesto

olijfolie-azijn-300x268

Bereiding

Neem één portie Beef Fillet Carpaccio met folie uit de verpakking. Draai de carpaccio om, leg deze op een bord en verwijder de folie. Garneer de carpaccio vervolgens met groene asperges, pijnboompitten, truffelmayonaise, zout en peper. Maak het geheel af met de Parmezaanse kaas en de dressing.

Geeft u liever uw eigen draai aan de carpaccio? Voeg dan een aantal van uw favoriete ingrediënten toe, zoals verse kruiden, fruit of vers gebrande noten. Probeer ook eens krokant gebakken spekjes op de carpaccio.

Serveer uw gasten een stevige rode wijn bij deze Beef Fillet carpaccio. Eet smakelijk!