Ingrediënten:
Basic:
- 1 portie Gerookte carpaccio
- Rucola sla
- Pijnboompitten
- Truffel dressing
- Grof geraspte oude kaas
- Zout en peper
Exclusief:
- 1 portie Gerookte Carpaccio
- Olijf schijfjes
- Gebakken paddestoelen
- Zongedroogde tomaatjes
- Olijf Dressing
- Pijnboompitten
- Rucola
- Parmazaanse kaas (speciaal zaak)
- Zout en peper
Dressing (genoeg voor 4 porties):
- 4 eetl olijfolie
- 1,5 eetl. fijne mosterd
- 1 eetl. rode wijn azijn
- 1,5 eetl. honing
- 1 eetl. pesto
Bereiding:
Neem één portie carpaccio met folie uit de verpakking. Draai deze om, leg het op een bord en verwijder de folie. Garneer de carpaccio met de genoemde producten.
Geef je eigen draai aan de carpaccio en voeg zelf een aantal van je favoriete ingrediënten toe. Denk aan verse kruiden, fruit of vers gebrande noten. Probeer ook eens krokant gebakken spekjes op de carpaccio.
U kunt nu aan de slag met uw overheerlijke Fortuna carpaccio recept. Wijntip: Stevige Rode wijn.