Bereiding

Neem één portie Beef Fillet Carpaccio met folie uit de verpakking. Draai de carpaccio om, leg deze op een bord en verwijder de folie. Garneer de carpaccio vervolgens met groene asperges, pijnboompitten, truffelmayonaise, zout en peper. Maak het geheel af met de Parmezaanse kaas en de dressing.

of probeer eens een mengsel van gesneden oesterzwam, champignon, cantharel en uit te fruiten in de koekenpan, dit lauwwarm vermengen met gemengde sla wat walnoot een scheut olijfolie en een heel lichte mosterdmayonaise, om werkelijk je vingers bij op te eten.

Geeft u liever uw eigen draai aan de carpaccio? Voeg dan een aantal van uw favoriete ingrediënten toe, zoals verse kruiden, fruit of vers gebrande noten. Probeer ook eens krokant gebakken spekjes op de carpaccio.

Serveer uw gasten een stevige rode wijn bij deze Beef Fillet carpaccio. Eet smakelijk!